EN

Muaré Experience

17 februarie, 20:10
Piața Unirii
Acces gratuit – Spectacolul face parte din spectacolul „Sărbătorim Deschiderea” (17 februarie, 19:00-23:00, Piața Unirii)

Muaré Experience este un performance intens care îmbină muzica trupei Duchamp Pilot și show-ul aerian al companiei spaniole Voalá Project. Este un contrast de senzații, o experiență a dialogului dintre un concert rock și un spectacol aerian care pune în valoare spațiul în care se desfășoară.

Secvențele coregrafice originale și sofisticate realizate în aer, puse în scenă cu ajutorul sistemelor de siguranță și al macaralelor care permit spectacole uimitoare, sunt un brand recunoscut la nivel internațional.

„Scopul nostru este de a genera emoții intense prin imagini și muzică live puternică și originală. Din 2008, Voalá a zburat pe cerul a 30 de țări diferite și a luat parte la festivaluri și evenimente artistice în cele mai importante capitale culturale ale lumii.”

***

Horea Silvio Crișovan a fost chitarist în trupele Cardinal Neurotica, Blazzaj, Acum, iar actualmente este parte din proiectele VanDerCris, TM Groove, Pro Musica și Abra. A cântat cu proiectele lui de fusion în deschiderea unor artiști de talie mondială precum Eberhard Weber, Jean Luc Ponty, Scott Henderson, Mike Stern, Victor Wooten, Federico Malaman, Yellow Jackets. În 2008 a urcat alături de Dominique di Piazza, bassistul lui John McLaughlin, pe scena de la Gărâna, în trio alături de Tavi Scurtu la tobe, iar la ediția 2006 a Gărâna Jazz cântat cu cvintetul Aura Urziceanu. În perioada 2007-2010 a fost implicat în seria de spectacole Mozart Rocks. Din 1995 până în prezent a cântat în duet cu Ilie Stepan. În prezent activează ca producător muzical și compozitor.


Spectacol