EN

Implant Pentru Refuz & guests

17 februarie, 19:25
Piața Unirii
Acces gratuit – Concertul face parte din spectacolul „Sărbătorim Deschiderea” (17 februarie, 19:00-23:00, Piața Unirii)

Implant Pentru Refuz

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995, formația ieșind în evidență prin sunetul specific și mesajul direct, profund ancorat în actualitate. Până în prezent, Implant Pentru Refuz a lansat 9 albume, fiecare album reprezentând o treaptă evolutivă prin care a trecut formația. Fiecare reușită, fiecare eșec, reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi. Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 26 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică deopotrivă sensibilă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

 

Invitați:

Ovidiu "Bulbuc" Takács

Ovidiu "Okelari" Vinereanu

Dora Gaitanovici

 

Adrian Despot

Unul dintre cei mai serioși și complecși artiști de la noi, Adrian Despot este îndrăgit de oameni din toate generațiile. Vița de Vie este una dintre cele mai longevive trupe românești , nu doar în peisajul rockului alternativ. Adrian Despot și-a demonstrat demult versatilitatea și s-a dezvoltat de-a lungul anilor ca unul dintre cei mai respectați producători muzicali autohtoni. Pentru el, muzica nu are gen, culoare, sex, religie. Atunci când este făcută bine, muzica în sine devine o religie. Este o persoană discretă, iar viața sa publică o dedică muzicii, mentoringului și acțiunilor caritabile. Îl știți din juriul Megastar, în calitate de antrenor la Vocea României, iar recent a pornit pe undele radio cu proiectul Playground cu Despot și Hefe @ Rock FM.

 

Dan Byron

Dan Byron are peste 20 de ani de activitate în muzica alternativă din România. Este liderul și vocalistul trupei byron pe care a înființat-o în 2006 și alături de care a lansat până acum 7 albume de studio și 3 DVD-uri live. A compus împreună cu trupa soundtrack-ul unui serial original HBO România. Tot împreună cu byron a filmat concertul „Live Underground” din Salina Turda și concertul „Electric Marching Band” acompaniați de o fanfară militară și un cor de elevi. Înainte de byron, Dan a mai activat în câteva formule și formații, cele mai notabile fiind Kumm și Urma. De-a lungul anilor a colaborat cu o mulțime de artiști, printre care Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Paula Seling, Luiza Zan. Este pasionat de songwriting și a ținut workshop-uri dedicate acestui subiect în cadrul conferinței Mastering the Music Business.


Spectacol