EN

Joep Beving

17 februarie, 16:45
Palatul Culturii
Strada Mărășești 2
Accesul la Ceremonia de Gală se face doar pe bază de invitație. Nu se vor pune în vânzare bilete pentru publicul larg, însă ceremonia va fi transmisă live pe TVR 1. Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm că veți găsi în programul Deschiderii Timișoara 2023 numeroase alte evenimente atractive de care să ne bucurăm împreună.

Compozitorul și pianistul olandez Joep Beving a fost una cu pianul încă de la o vârstă fragedă. După ce și-a lansat singur albumul de debut "Solipsism" în 2015, Beving a devenit o senzație în lumea streaming-ului muzical contemporan. De atunci, muzica sa a fost difuzată de peste jumătate de miliard de ori și a susținut spectacole sold-out în întreaga lume.

Cu cel de-al 4-lea album al său, "Hermetism" (2022), se întoarce la rădăcinile sale de pian solo. Inspirat de filosofia antică, cel mai recent proiect al lui Beving este un album în căutarea ideilor universale. "Sper că va avea un efect mângâietor și de comuniune asupra ascultătorilor", spune artistul. "Hermetism" îmbină melancolia pregnantă cu o rază de speranță, cuprinzând douăsprezece piese noi înregistrate la îndrăgitul său pian Schimmel.


Spectacol